За нас

В нашата клиника ще бъдете посрещнати от млади, усмихнати, загрижени и амбициозни специалисти. Това, което ни обединява е желанието да направим света на нашите клиенти по-щастлив, красив, спокоен и изпълнен с положителни емоции.
Наша цел е да постигнем нови измерения в дерматологията и естетичната грижа, като предоставяме на вас – нашите посетители едно по-високо ниво на обслужване, вглеждане във всеки детайл, богат избор от техники и продукти, които са нови за българския пазар и лично отношение от което всеки има нужда!
В лицето на Воуг клиник ще откриете не само адекватна грижа, но и верен приятел с когото заедно да извървите пътя към едно по-добро и уверено АЗ!
Нашият екип комбинира лекари с повече от 30 години опит в сферата на естетичната и пластичната хирургия с млади и модерни хирурзи. Доктор Михайлов е пластичен хирург, експерт в Аугментационна мамопластика (уголемяване на бюста) и заедно с д-р Георгиос Сарпецас практикувт последните, най-модерни техники при пластичните операции на тяло и гърди. Така в абсолютна синергия опитът среща новите технологии, за да предостави на нашите клиенти най-добрите възможни резултати.
Д-р Георгиос Сарпецас е сертифициран естетичен хирург.
Преминал е обучения в областта на пластичната и естетичната хирургия в САЩ, Дубай, Англия, Италия и Гърция.
Доктор Сарпецас е най-известния и един от първите лекари в България, които започват да извършват корекция на нос с хиалуронови филъри или така наречената “нехирургична” ринопластика. Изключителните резултати, които постига с този метод довеждат пациенти от цял свят, които искат да коригират носа си с неинвазивния метод на неоперативната ринопластика. Освен това е известен и с негови собствени техники в инжектирането (хиалуронови филъри и ботокс) което прави скулптурирането на лицето и фейс лифтинга възможни и без хирургична намеса.
Заедно с Доц. Д-р Кабакчиев, специалист в УНГ и един от най-популярните хирурзи извършващи ринопластика, те представят едни от най-новите практики в оперативната ринопластика. Доц. Д-р Кабакчиев е извършил повече от 3500 оперативни ринопластики по цял свят. Той е преподавател в няколко университета и автор на редица публикации свързани с неговата специалност.
Във Vogue Clinic сме фокусирани и в сферата на естетичната дерматология. Нашият д-р Шери Шефкед е специализант по Кожни и Венерически болести в УМБАЛ “Александровска” болница. Във Vogue Clinic тя третира пациенти с дерматологични проблеми, като акне, кожни образования, дерматит и други.
Човекът, отговорен за ефективното функциониране на клиниката, комфорта на нашите клиенти и приятната атмосфера във Vogue Clinic е Диляна Кръстева.
Тя е надеждната връзка между лекари и клиенти, което е едно от най-важните условия, нашата клиника да поддържа високия си стандарт на работа и винаги безупречното си обслужване!