Ботокс цена 1

Ботокс цена – Най-ниски цени при нас

Относно процедурата по поставяне на ботокс

Висококвалифицираните специалисти от Воуг клиник имат богат опит в процедурата по поставяне на ботокс. Какво всъщност представлява самата процедура? Това е медицинска манипулация, която се извършва сравнително лесно и бързо. Използва се за третиране на различни видове бръчки, цялостно оформяне на лицето и корекции на отделни негови части. Като резултат от процедурата по инжектиране на ботокс се наблюдава премахване на нежеланите бръчки, както и придаване на по-свеж и младежки вид на кожата.

Обикновено самото инжектиране на ботокса се извършва в рамките на 10 минути. Процесът преминава почти безболезнено за клиента, като той единствено може да усети леко убождане или парене на съответното място. Ефектът на ботокса в повечето случай трае за период от около половин година. Впоследствие е нужно процедурата да се направи отново. В следващите редове ще научите малко повече за процедурата по поставяне на ботокс, извършвана в Воуг клиник, както и за цените, различните отстъпки и промоции.

Ботокс – зони на нанасяне и цени

Разбира се, в днешната икономическа ситуация са важни и цените, на които се предлагат конкретните козметични процедури. Ние от Воуг клиник сме успели да намерим най-добия баланс между цена и качество, когато става въпрос за поставяне на ботокс.  Цените ни са изцяло съобразени с възможностите на средностатистическия потребител у нас. А срещу заплащане на тези цени ще получите една наистина качествена и ефективна процедура, която ще допринесе за красотата и здравословния вид на вашата кожа.

Преди да видите конкретните цени на предлаганите от нас услуги от категория „ботокс“, трябва да сте наясно с още нещо. Вие сами избирате зоната или зоните от вашето лице, на които да бъде поставен ботокс. Вариантите в това отношение са три:

  • гневни бръчки – с това определение по принцип се обозначават вертикалните бръчки между веждите. За тях можем да кажем, че се образуват в резултат от съкращенията на мускулите при изразяване на различни емоции (мръщене, гневене и т.н.). За щастие тези бръчки се коригират изключително лесно с помощта на ботокс. Инжектирането на ботокса отпуска въпросните мускули и в рамките на една или две седмици резултатът вече е налице. Гневните бръчки на клиента са изгладени, а изражението му е значително по-свежо и младежко.
  • пачи крак – това пък са бръчките, появяващи се около зоната на очите. Обикновено такъв тип бръчки възникват с напредване на възрастта, като основните причини са намаляването на подкожните тъкани (мускул, мазнина) и загубата на еластичност в съответната зона. Негативният ефект се подсилва от непрекъснатото движение на прекалено активните мускули около очите. Инжектирането на ботокс, макар и да не успява напълно да премахне бръчките тип пачи крак, значително подобрява вида на въпросната зона от лицето. Благодарение на ботокса се осъществява временно намаляване на движенията на активните мускули, като резултатът е омекотяване и заглаждане на третираната зона.
  • чело – ботоксът е особено полезен и когато става въпрос за корекция на бръчките по челото. В повечето случаи дори ботоксът се оказва напълно достатъчен за премахване на тези бръчки и възвръщане мекотата и гладкостта на челото.
Ботокс цена 2

Ботокс цена – Изберете план

Конкретните цени на ботокс процедура

Както вече казахме, изборът за това колко и кои точно зони да бъдат третирани с ботокс е изцяло ваш. Воуг клиник предлага следните цени за извършване на процедурата по инжектиране на ботокс:

  • цена за една зона (независимо коя) – 290 лева
  • цена за две зони – 500 лева
  • цена за всичките три зони – 700 лева

Ботокс сесии – промоционални цени и отстъпки

Воуг клиник също така организира т.нар. ботокс сесии, от които нашите верни клиенти могат да се възползват. По време на тези ботокс сесии процедурите се извършват на специални промоционални цени и отстъпки. Редовна информация за предстоящите ботокс сесии, както и за предлаганите промоционални цени, можете да научавате, ако харесате страницата ни във фейсбук .

 

Поставяне на ботокс във Воуг клиник – качество и ефективност на достъпни цени

Ботокс цена 3

Ботокс цена – Изберете Vogue !

Доверете се на нашите висококвалифицирани специалисти, които работят с внимание и грижа към клиента. В Воуг клиник ще получите качествена и ефективна процедура по поставяне на ботокс на напълно достъпни цени. Следете ни и в социалните мрежи, за да виждате навременна информация за всички  промоционални цени и отстъпки.

Относно процедурата по поставяне на ботокс
Ботокс – зони на нанасяне и цени
Конкретните цени на ботокс процедура
Ботокс сесии – промоционални цени и отстъпки
Поставяне на ботокс в Воуг клиник – качество и ефективност на достъпни цени

Ботокс цена 1
Ботокс цена 2
Ботокс цена 3
Ботокс цена 4
Ботокс цена 5
Ботокс цена 6
Ботокс цена 7
Ботокс цена 8
Ботокс цена 9
Ботокс цена 10
Ботокс цена 11
Ботокс цена 12
Ботокс цена 13
Ботокс цена 14
Ботокс цена 15
Ботокс цена 16
Ботокс цена 17
Ботокс цена 18
Ботокс цена 19
Ботокс цена 20
Ботокс цена 21
Ботокс цена 22
Ботокс цена 23