Лицето е онази част от нашето тяло, която оставя най-голяма следа в съзнанието на околните. То е което ни прави уникални, запомнящи се и много често определя посоката на нашия живот.
Често хората не си дават сметка колко важни за нашето излъчване и самочувствие са красивата и гладка кожа, симетриката в линиите, размера и формата на нашите устни, ролята на брадичката и скулите, които са едни от най-важните белези на младостта.

Благодарение на съвременната естетична медицина, вече можем да контролираме времето и вредните влияния на околната среда върху нашето лице. Можем да оформяме и изграждаме така важните скули и брадичка, както и да се сдобием с мечтаните сочни и меки устни, благодарение на хиалуронови филъри. Заглаждане и премахване на бръчките, повдигане на веждите за по-ясен и младежки поглед с ботулинов токсин. Изравняване на тена, заличаване на белези от акне, пигментни петна и цялостно подмладяване на кожата, са едни от многото средства с които можете да възвърнете увереността и самочувствието си.