Микроблейдинг

Японската прецизност и стремеж към перфектност във всичко, което правят, е в основата на методът микроблейдинг. С негова помощ в нашата клиника може да оформите 3D вежди или така наречените вежди “ косъм по косъм”. 

Микроблейдингът придобива все по-голяма популярност в цяла Европа и сред хората, които държат на външния си вид, най-вече поради удивителните резултати – веждите изглеждат напълно естествени и добре оформени!

За кого е подходящ микроблейдингът?

Ако имате редки вежди, частична липса на косъмчета в тях или не ви харесва формата, която имат, време е да се поинтересувате за микроблейдинг. 

Какво представлява микроблейдингът?

Микроблейдингът е ръчен метод, който козметици и лекари определят като нежен и щадящ. При този метод чрез много фини игли се поставя пигмент в базалната мембрана между епидермиса от дермата. По това си прилича и се отличава от татуирането – много по-повърхностно е, което означава, че я няма неприятната болка. Специално внимание се отделя на всяко отделно косъмче. 24 часа след процедурата към кожата, в третираните участъци трябва да се подхожда с особено внимание.

Не се притеснявайте за формата и дебелината на веждите си след процедурата, тъй като преди същинският микроблейдинг, нашите служители ще скицират веждите с които ще се сдобиете със специални уреди и методи измерващи златното сечение. Така заедно ще откриете формата, дебелината и стила вежди, които най-много ви отиват.

Колко време трае резултатът при микроблейдинг?

Микроблейдингът е японски ръчен метод за рисуване на косми във веждите и е класифициран като полуперманентен грим. В сравнение с другите методи за перманентен грим обаче, той е по-лесен за контролиране, по-нежен и по-безопасен.

Пигментите, които се нанасят в кожата, се запазват видими до година и половина, но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите

Безопасен ли е микроблейдингът?

Във Vogue Clinic ние използваме PhiBrows пигменти (минерални пигменти, които са нетоксични и хипоалергенни), работните условия са 100% стерилни, с изключително ниво на хигиенните условия.