Подмладяване на кожата (POLLOGEN GENEO+)

Перфектната кожа вече не е мит! Забравете за БРЪЧКИТЕ, БЕЛЕЗИТЕ, ПИГМЕНТАЦИИТЕ и всички несъвършенства, които ви преследват всеки ден! Pollogen GeneO+ е единствен по рода си в България и е съвкупност от 3-те най-ефективни технологии в грижата за здравия вид на лицето – OxyGeneo CO2, Ултра Звук и TriPollar RF.

 

Почистване на лице 1

Почистване на лице – бъдете красиви

Относно процедурите за почистване на лице

 

В своята съвкупност и разнообразие процедурите за почистване на лице на практика са разпространени в целия свят. Те привличат жени и мъже, хора с различни култури и социално – икономически статуси. Първите специални методи за почистване на лице са документирани още в епохата на Древен Египет и гръцките градове – държави. С вековете тези методи се развиват и усъвършенстват непрекъснато. За да се стигне до днес, когато вече на пазара се предлагат изключително ефективни и иновативни продукти и технологии за почистване на лице. Ние от Воуг клиник осигуряваме на клиентите си именно такава иновативна технология. Тя носи името Pollogen GeneO+ и е единствената по рода си технология за почистване на лице, която се прилага в България. Повече за нея ще научите в следващите редове.

 

Pollogen GeneO+ – качествено и ефективно почистване на лицето

 

Почистване на лице 2 на супер цени

Почистване на лице – Професионално почистване

Pollogen GeneO+ осигурява качествено и ефективно почистване на лицето, подмладяване на кожата и премахване на всички несъвършенства по нея (бръчки, белези, пигментации и т.н.). Този метод всъщност е съвкупност от трите най-полезни технологии, когато става въпрос за почистване и поддържане здравия вид на лицето. Въпросните технологии са OxyGeneo CO2, Ултразвук и TriPollar RF. Благодарение на комбинацията между тях, Pollogen GeneO+ успява да се превърне в най-добрият помощник в борбата срещу застаряването на кожата. Той почиства идеално лицето от нежелани външни белези и в същото време оказва доста по-дълбоко въздействие на кожата в сравнение с други подобни технологии.

 

Как точно се осъществява почистването на лицето чрез Pollogen GeneO+?

 

Почистване на лице 3 на супер цени

Почистване на лице – Грижа за Вас

На първо място трябва да кажем, че Pollogen GeneO+ може да се използва за почистване на лицето от хора с най-различен тип кожа. Той не води до дразнене или възникване на странични ефекти дори и при клиентите с изключително чувствителна кожа. Тайната на неговото въздействие се крие в три основни процеса – ексфолиация, инфузия и оксигенация. Нека сега да разгледаме поотделно всеки един от тези процеси, както и ролята им в цялостното почистване на лицето:

 

  • ексфолиация – това е първата от процедурите за почистване на лицето, които се прилагат при технологията Pollogen GeneO+. Тя въздейства върху най-горния слой от кожата, като премахва мъртвите клетки от него. По този начин самата кожа се обновява, заглажда и подготвя за предстоящото и третиране с подхранващи съставки и вещества.
  • инфузия – следващата стъпка, за която може да се каже, че завършва подготовката на кожата и стартира нейното третиране с подхранващите вещества. Как се случва всичко това? На първо място, процесът на инфузия почиства и дезинфекцира идеално кожата на лицето. След това се преминава и към добавянето на подхранващите вещества. По принцип технологията Pollogen GeneO+ предлага избор от две формули, които служат за почистване и подхранване на лицето. Те се наричат съответно NeoBright™ и NeoRevive™. Коя от тях ще се използва в процеса на почистване на лицето, до голяма степен зависи от типа, особеностите и състоянието на кожата. NeoBright™ обикновено служи за освежаване на кожата и подобряване на нейната текстура, докато NeoRevive™ има подмладяващ ефект. Малко повече за свойствата и отличителните характеристики на двете формули ще поговорим в последната част от текста.
  • оксигенация – оксигенацията стимулира физиологична реакция, която води до насочването на богата на кислород кръв към съответното място. Така се подсилва метаболизма на кожата и се гарантира максималното усвояване от нея на всички полезни и подхранващи вещества.

 

Почистване на лице на супер цени 3

Почистване на лице – Супер изгодно, само при нас

Защо да изберете технологията Pollogen GeneO+ за почистване на лицето?

 

Почистването на лицето чрез технологията Pollogen GeneO+ носи няколко много важни и ценни предимства за всеки клиент. Нека да видим кои са те:

 

  • почистване на лицето: безопасност – както вече казахме, технологията Pollogen GeneO+ е създадена с грижа за лицето и не носи никакви рискове в процеса на неговото почистване. Дори и да притежавате по-чувствителна кожа, можете да бъдете сигурни, че няма да се стигне до възникване на неприятни дразнения или различни други странични ефекти.
  • почистване на лицето: без болка – Pollogen GeneO+ е технология, която носи максимална степен на удобство и комфорт за клиента при почистване на лицето. Така че забравете притесненията си от възникване на болка или неприятни усещания по време на извършването на процедурата.
  • почистване на лицето: ефективни резултати – благодарение на Pollogen GeneO+ се извършва качествено почистване и поддръжка на лицето. Технологията гарантира трайно подмладяване на кожата на лицето и почистване на нежелани елементи като бръчки, пигментации и др.

 

 

NeoBright™ и NeoRevive™ –  двете формули за почистване на лицето

 

Технологията Pollogen GeneO+ предлага на клиента избор от две формули за почистване на лицето – NeoBright™ и NeoRevive™. Нека сега да обърнем внимание на съставките, съдържащи се в отделните формули, и ролята им в процеса на почистване на лицето.

 

  • NeoBright™ – тази формула за почистване на лице осветлява кожата и премахва нежеланите пигментации. Няколко вещества в нея правят качествен и ефективен процеса по почистване и поддръжка на кожата на лицето. Съставката „Kojic Acid“ например се грижи за самото почистване и осветляване на кожата, докато азелаиновата киселина осигурява еднакъв тон навсякъде. Добавя се и ретинол с цел забавяне процесите на стареене на кожата на лицето.
  • NeoRevive™ – втората формула за почистване на лице, която пък от своя страна е с по-силен подмладяващ ефект. Хиалуроновата киселина в нея спомага за почистване на бръчките по лицето, а пептидите и ретинолът гарантират пълноценното възстановяване на кожата и възвръщането на младежкия й вид.

 

Pollogen GeneO+ е уникална за България технология за почистване на лице и се предлага само и единствено в Воуг клиник. Доверете се на нашите специалисти и си осигурете качествено, сигурно и ефективно почистване на кожата на лицето!

 

Относно процедурите за почистване на лице
Pollogen GeneO+ – качествено и ефективно почистване на лицето
Как точно се осъществява почистването на лицето чрез Pollogen GeneO+?
Защо да изберете технологията Pollogen GeneO+ за почистване на лицето?
NeoBright™ и NeoRevive™ –  двете формули за почистване на лицето