Подмладяване на кожата (POLLOGEN GENEO+)

Перфектната кожа вече не е мит! Забравете за БРЪЧКИТЕ, БЕЛЕЗИТЕ, ПИГМЕНТАЦИИТЕ и всички несъвършенства, които ви преследват всеки ден! Pollogen GeneO+ е единствен по рода си в България и е съвкупност от 3-те най-ефективни технологии в грижата за здравия вид на лицето – OxyGeneo CO2, Ултра Звук и TriPollar RF.

 

Почистване на лице на супер цени 1 Почистване на лице от Воуг Клиник

Относно процедурите за почистване на лице

 

В своята съвкупност и разнообразие процедурите за почистване на лице на практика са разпространени в целия свят. Те привличат жени и мъже, хора с различни култури и социално – икономически статуси. Първите специални методи за почистване на лице са документирани още в епохата на Древен Египет и гръцките градове – държави. С вековете тези методи се развиват и усъвършенстват непрекъснато. За да се стигне до днес, когато вече на пазара се предлагат изключително ефективни и иновативни продукти и технологии за почистване на лице. Ние от Воуг клиник осигуряваме на клиентите си именно такава иновативна технология. Тя носи името Pollogen GeneO+ и е единствената по рода си технология за почистване на лице, която се прилага в България. Повече за нея ще научите в следващите редове.

 

Pollogen GeneO+ – качествено и ефективно почистване на лицето

 

Почистване на лице 2 на супер цени Почистване на лице с geneo + by Pollogen

Pollogen GeneO+ осигурява качествено и ефективно почистване на лицето, подмладяване на кожата и премахване на всички несъвършенства по нея (бръчки, белези, пигментации и т.н.). Този метод всъщност е съвкупност от трите най-полезни технологии, когато става въпрос за почистване и поддържане здравия вид на лицето. Въпросните технологии са OxyGeneo CO2, Ултразвук и TriPollar RF. Благодарение на комбинацията между тях, Pollogen GeneO+ успява да се превърне в най-добрият помощник в борбата срещу застаряването на кожата. Той почиства идеално лицето от нежелани външни белези и в същото време оказва доста по-дълбоко въздействие на кожата в сравнение с други подобни технологии.

 

Как точно се осъществява почистването на лицето чрез Pollogen GeneO+?

 

Почистване на лице 3 на супер цени Почистване на лице с geneo + от Воуг Клинк

На първо място трябва да кажем, че Pollogen GeneO+ може да се използва за почистване на лицето от хора с най-различен тип кожа. Той не води до дразнене или възникване на странични ефекти дори и при клиентите с изключително чувствителна кожа. Тайната на неговото въздействие се крие в три основни процеса – ексфолиация, инфузия и оксигенация. Нека сега да разгледаме поотделно всеки един от тези процеси, както и ролята им в цялостното почистване на лицето:

 

  • ексфолиация – това е първата от процедурите за почистване на лицето, които се прилагат при технологията Pollogen GeneO+. Тя въздейства върху най-горния слой от кожата, като премахва мъртвите клетки от него. По този начин самата кожа се обновява, заглажда и подготвя за предстоящото и третиране с подхранващи съставки и вещества.
  • инфузия – следващата стъпка, за която може да се каже, че завършва подготовката на кожата и стартира нейното третиране с подхранващите вещества. Как се случва всичко това? На първо място, процесът на инфузия почиства и дезинфекцира идеално кожата на лицето. След това се преминава и към добавянето на подхранващите вещества. По принцип технологията Pollogen GeneO+ предлага избор от две формули, които служат за почистване и подхранване на лицето. Те се наричат съответно NeoBright™ и NeoRevive™. Коя от тях ще се използва в процеса на почистване на лицето, до голяма степен зависи от типа, особеностите и състоянието на кожата. NeoBright™ обикновено служи за освежаване на кожата и подобряване на нейната текстура, докато NeoRevive™ има подмладяващ ефект. Малко повече за свойствата и отличителните характеристики на двете формули ще поговорим в последната част от текста.
  • оксигенация – оксигенацията стимулира физиологична реакция, която води до насочването на богата на кислород кръв към съответното място. Така се подсилва метаболизма на кожата и се гарантира максималното усвояване от нея на всички полезни и подхранващи вещества.

 

Почистване на лице на супер цени 3 Почистване на лице – Воуг Клиник

Защо да изберете технологията Pollogen GeneO+ за почистване на лицето?

 

Почистването на лицето чрез технологията Pollogen GeneO+ носи няколко много важни и ценни предимства за всеки клиент. Нека да видим кои са те:

 

  • почистване на лицето: безопасност – както вече казахме, технологията Pollogen GeneO+ е създадена с грижа за лицето и не носи никакви рискове в процеса на неговото почистване. Дори и да притежавате по-чувствителна кожа, можете да бъдете сигурни, че няма да се стигне до възникване на неприятни дразнения или различни други странични ефекти.
  • почистване на лицето: без болка – Pollogen GeneO+ е технология, която носи максимална степен на удобство и комфорт за клиента при почистване на лицето. Така че забравете притесненията си от възникване на болка или неприятни усещания по време на извършването на процедурата.
  • почистване на лицето: ефективни резултати – благодарение на Pollogen GeneO+ се извършва качествено почистване и поддръжка на лицето. Технологията гарантира трайно подмладяване на кожата на лицето и почистване на нежелани елементи като бръчки, пигментации и др.

 

 

NeoBright™ и NeoRevive™ –  двете формули за почистване на лицето

 

Технологията Pollogen GeneO+ предлага на клиента избор от две формули за почистване на лицето – NeoBright™ и NeoRevive™. Нека сега да обърнем внимание на съставките, съдържащи се в отделните формули, и ролята им в процеса на почистване на лицето.

 

  • NeoBright™ – тази формула за почистване на лице осветлява кожата и премахва нежеланите пигментации. Няколко вещества в нея правят качествен и ефективен процеса по почистване и поддръжка на кожата на лицето. Съставката „Kojic Acid“ например се грижи за самото почистване и осветляване на кожата, докато азелаиновата киселина осигурява еднакъв тон навсякъде. Добавя се и ретинол с цел забавяне процесите на стареене на кожата на лицето.
  • NeoRevive™ – втората формула за почистване на лице, която пък от своя страна е с по-силен подмладяващ ефект. Хиалуроновата киселина в нея спомага за почистване на бръчките по лицето, а пептидите и ретинолът гарантират пълноценното възстановяване на кожата и възвръщането на младежкия й вид.

 

Pollogen GeneO+ е уникална за България технология за почистване на лице и се предлага само и единствено в Воуг клиник. Доверете се на нашите специалисти и си осигурете качествено, сигурно и ефективно почистване на кожата на лицето!

 

Относно процедурите за почистване на лице
Pollogen GeneO+ – качествено и ефективно почистване на лицето
Как точно се осъществява почистването на лицето чрез Pollogen GeneO+?
Защо да изберете технологията Pollogen GeneO+ за почистване на лицето?
NeoBright™ и NeoRevive™ –  двете формули за почистване на лицето

 

Почистване на лице 1
Почистване на лице 2
Почистване на лице 3
Почистване на лице 4
Почистване на лице 5
Почистване на лице 6
Почистване на лице 7
Почистване на лице 8
Почистване на лице 9
Почистване на лице 10
Почистване на лице 11
Почистване на лице 12
Почистване на лице 13
Почистване на лице 14
Почистване на лице 15
Почистване на лице 16
Почистване на лице 17
Почистване на лице 18
Почистване на лице 19
Почистване на лице 20
Почистване на лице 21
Почистване на лице 22
Почистване на лице 23
Почистване на лице 24