СКУЛПТУРИРАНЕ НА ЛИЦЕТО

С течение на времето и напредване на възрастта, процесите на стареене засягат не само кожата, където най-видимо се появяват бръчки, фини линии и пигментации, но и мастните депа намаляват, тонусът на мускулите също вече не е същият. В резултат на това се нарушава овалът на лицето, появяват се хлътвания под очите и бузите, носът изглежда по-голям, нарушава се и линията на долната челюст. С помощта на дермални филъри, поставени в подходящи зони, този проблем може да бъде коригиран – възстановяват се лицевите обеми, а от там и сенките, които падат на лицето са по-красиви и създават правилните оптически илюзии. Най-често се налага намеса и инжектиране на филъри в областта на средната част на лицето – бузите, под очите, както и в скулите, брадичката, понякога носа и устните. Тези корекции целят формата на лицето да възстанови загубените си обеми и да бъде отново младо, свежо и щастливо.

Филъри за лице на супер цени 1 Филъри за лице – необходимост или ?

Защо са необходими филърите за лице?

С напредване на възрастта в организма ни протичат някои процеси, които оставят видимо отражение върху нашата кожа и цялостен външен вид. Появата на бръчки, фини линии и пигментации е тясно свързана с тези процеси. В резултат обикновено се стига до следните ефекти – нарушаване овала на лицето, хлътвания под очите и бузите, нарушаване линията на долната челюст и т.н. Филърите за лице са предназначени да коригират именно подобни негативни ефекти. Благодарение на филърите човек успява да възвърне свежия и младежки вид на своята кожа. Нека в следващите редове да видим какво точно представляват филърите за лице.

Същност на филърите за лице

Филърите за лице по своята същност представляват вид медицински продукти. Те се инжектират в меките тъкани с цел извършване на съответните корекции по кожата. Всъщност приложенията на филърите за лице могат да бъдат най-различни. Филърите се използват за премахване на бръчки, възстановяване на загубените обеми в някои зони и корекции на отделни части от лицето. В повечето случаи ефектът им трае за период от половин до една година. След изтичането на този период се налага да се направи нова процедура по инжектиране на филъри за лице. Ако трябва да кажем нещо за самата процедура, то е, че протича доста бързо, лесно и безболезнено за клиента. Инжектирането на филърите за лице обикновено става в рамките на десет минути, като впоследствие клиентът може спокойно да напусне лекарския кабинет или специализираната клиника и да се върне към своето нормално ежедневие. Ето някои основни зони от човешкото лице, за които се използват филъри:

– филъри за лице: устни – устните се смятат за една от най-женствените и отличителни черти във визията на всяка жена. С течение на времето обаче и те загубват част от своята красота и се налага извършването на различни процедури с оглед запазване на привлекателния им външен вид. Една такава процедура е именно инжектирането на филъри, които успешно възвръщат обема и формата на устните и подобряват цялостния им вид.
– филъри за лице: скули – те имат за цел да се справят със застаряването и подпухването на човешката кожа. По принцип с напредване на възрастта обемът от горната част на лицето постепенно започва да слиза надолу. Това ни прави да изглеждаме по-възрастни отколкото всъщност сме и оптически създава илюзията за вяло и нещастно съществуване. Филърите придават обем в областта на скулите, допринасят за оформяне овала на лицето и възвръщане или подчертаване на неговата младежка V-образна форма.
– филъри за лице: брадичка – както при жените, така и при мъжете добре оформената брадичка винаги е била стандарт за красота. След 25-годишна възраст обаче стартират процеси на стареене на кожата, загуба на обем и еластичност в тази зона. Филърите за скули ще ви помогнат да възвърнете своята отлично очертана брадичка и ще ви придадат по-младежка и завършена визия.
– филъри за лице: нос – неестествената големина, форма или извивки на носа могат да причинят тежки комплекси за цял живот. Най-бързият и лесен начин да разрешите подобни проблеми е чрез поставяне на филъри в тази зона на лицето. Инжектирането им в определени точки води до трайно реконструиране и усъвършенстване на формата на носа.
– филъри за лице: линия на челюстта – филърите за лице могат да бъдат приложени и за оформяне на линията на челюстта. Те създават оптически илюзия за по-слаба фигура, по-младежки вид, по-женствени или съответно по-мъжествени черти (в зависимост от това дали се използват от жени или мъже). Третирането на тази зона от лицето с филъри значително ще промени вашия външен вид и ще ви направи по-красиви и уверени от всякога.
– филъри за лице: бръчки – и, разбира се, филърите вършат чудесна работа във връзка с премахването на различните видове бръчки. Те ще ви помогнат да се справите с нежеланите бръчки, да възстановите загубените обеми и да възвърнете свежия и здравословен вид на своето лице.

Филъри за лице 2 на супер цени Филъри за лице – какво съдържат

Какво съдържат филърите за лице?

Всички филъри за лице, с които работим в Воуг клиник, съдържат хиалуронова киселина. И има една много проста причина за това. Хиалуроновата киселина всъщност е вещество, което се синтезира от човешкия организъм. В този смисъл тя е напълно естествена за тялото ни, ще се абсорбира лесно и в максимална степен, без възникването на някакви неприятни странични реакции. По принцип основните свойства на хиалуроновата киселина са свързани с поддържане хидратацията на кожата, повишаване на нейната еластичност и забавяне процесите на стареене. С напредването на възрастта на човек синтезът на хиалуронова киселина намалява значително. Именно затова се налага и инжектирането на филъри за лице. Филърите спомагат за подобряване формата на лицето и съживяване на неговия младежки вид.

Основни предимства на филърите за лице

Накрая ще обобщим накратко основните преимущества, които инжектирането на филъри за лице носи на клиента. Те започват от лесната и бърза процедура и стигат до изключителните резултати за кожата впоследствие. Ето какво ще получите от филърите за лице:

– безболезнена процедура – както вече казахме, процедурата по инжектиране на филърите за лице се прави изключително бързо и лесно. В повечето случаи тя завършва в рамките на 10 минути. Този период не е свързан с възникването на някаква болка или неприятни усещания за клиента. Единственото, което той може да усети по време на поставянето на филърите за лице, е леко убождане или парене на третираното място.
– без риск за здравето – както вече казахме, филърите за лице, с които се работи в Воуг клиник, съдържат хиалуронова киселина. Тъй като е напълно естествена съставка за човешкия организъм, тя не носи никакви рискове за здравето. Няма нужда да се притеснявате и от алергични реакции или други странични ефекти.
– качествени резултати – и, разбира се, поставянето на филъри гарантира качествени и ефективни резултати за вашето лице. Благодарение на филърите ще се справите с бръчки, пигментации и други неприятни елементи по кожата, и ще придадете на вашето лице свеж, здравословен и младежки вид.

Доверете се на висококвалифицираните специалисти от Воуг клиник, които имат богат опит в поставянето на филъри за лице. При нас ще получите качествена и ефективна процедура, направена с грижа за вашето здраве и красота.

Защо са необходими филърите за лице?
Същност на филърите за лице
Какво съдържат филърите за лице?
Основни предимства на филърите за лице

 

Филъри за лице 1
Филъри за лице 3
Филъри за лице 4
Филъри за лице 5
Филъри за лице 6
Филъри за лице 7
Филъри за лице 8
Филъри за лице 9
Филъри за лице 10
Филъри за лице 11
Филъри за лице 12
Филъри за лице 13
Филъри за лице 14
Филъри за лице 15
Филъри за лице 16
Филъри за лице 17
Филъри за лице 18
Филъри за лице 19
Филъри за лице 20
Филъри за лице 21
Филъри за лице 22