Хиалурон в устните – Воуг КлиникХиалурон в устните на супер цени 2

За хиалуроновата киселина и устните

 Хиалуроновата киселина има богато приложение в съвременната козметична индустрия. Тя се използва за уголемяване на устни, премахване на бръчки и цялостно подобряване на мекотата, гладкостта и хидратацията на кожата. В този текст ще обърнем повече внимание на въздействието на хиалурона върху обема и формата на устните. Преди да ви запознаем с конкретната процедура по поставяне на филъри в устните, ще отбележим няколко важни неща за хиалуроновата киселина.

На първо място, хиалуроновата киселина е естествена съставка на човешкия организъм. Основната и роля е да поддържа кожата ни добре хидратирана, да повишава нейната еластичност и да забавя процесите на стареене. Филърите оказват силно въздействие върху гладкостта и здравословния външен вид на кожата на лицето, както и върху обема и формата на устните. В повечето случаи с напредване на възрастта синтезът на хиалуронова киселина в организма намалява, докато процесите по разграждането й се ускоряват значително. Ето защо се налага извършването на процедури по нейното инжектиране в устните с оглед запазване на красотата и формата им.

 

Процедура по инжектиране на хиалурон в устните

 Инжектирането на хиалуронова киселина е сред най-популярните и ефективни съвременни методи за възвръщане обема на устните или тяхното уголемяване. Цялата процедура всъщност е доста кратка, като обикновено се извършва в рамките на 1 час. Тя включва предварителна консултация с лекаря, поставяне на обезболяващ крем и самото инжектиране на филъра, което не трае повече от 10 минути. След края на този процес клиентът е напълно готов да напусне лекарския кабинет и да се върне към своето нормално ежедневие.

Хиалурон в устните на супер цени 1

Хиалурон в устните от Воуг Клиник

Основни предимства на хиалуроновата киселина за нашите устни

 Изборът за инжектиране на хиалурон в устните носи редица преимущества на клиента. Част от тях са свързани със самата хиалуронова киселина и нейните полезни свойства, а други – с опростеността и бързото извършване на процедурата. Вижте какво точно имаме предвид:

  • липса на странични ефекти – както вече казахме, хиалуроновата киселина е напълно естествена съставка, която се синтезира от човешкия организъм. В този смисъл нейното инжектиране в устните няма да доведе до никакви странични ефекти или алергични реакции, ако процедурата е проведена под лекарско наблюдение и в стерилна среда.
  • без болка – болката е друг елемент, от който няма нужда да се притеснявате. Цялата процедура по инжектиране на хиалурон в устните се извършва в рамките на 1 час. Пациентът усеща единствено леко убождане или парене в устните, което обаче преминава бързо.
  • контрол на резултатите – ефектът на хиалурона върху устните се вижда почти веднага след неговото инжектиране. Това позволява пълен контрол върху процедурата и осигуряване на желаните крайни резултати.

 

Съвети относно поставянето на хиалурон в устните

Хиалурон в устните | Воуг

 

 Накрая ще завършим с няколко съвета, които е добре да следвате за гарантиране качеството и ефективността на процедурата. Ето ги и тях:

  • доверявайте се само на медицински лица – в никакъв случай не препоръчваме извършването на процедурата от случайни лица. Инжектирането на хиалурон в устните трябва да се прави само и единствено от лекари – специалисти в тази област.
  • поискайте информация за продукта – все пак е нужно да знаете какво точно се инжектира във вашите устни. Добре би било например да попитате дали хиалуроновата киселина е закупена директно от производителя или негов официален представител.
  • осигурете протекция на кожата – препоръчваме ви след края на процедурата да използвате редовно слънцезащитен крем за своите устни. Той ще гарантира надеждна протекция на кожата и ще спомогне за запазване на отличните резултати, постигнати вследствие инжектирането на хиалуроновата киселина.

Поверете красотата и обема на устните си в сигурните ръце на Воуг клиник! Нашите висококвалифицирани специалисти и качествените продукти, които използваме, ще ви гарантират отлични крайни резултати.

За хиалуроновата киселина и устните
Процедура по инжектиране на хиалурон в устните
Основни предимства на хиалуроновата киселина за нашите устни
Съвети относно поставянето на хиалурон в устните

 

 

Хиалурон в устните 1
Хиалурон в устните 2
Хиалурон в устните 3
Хиалурон в устните 4
Хиалурон в устните 5
Хиалурон в устните 6
Хиалурон в устните 7
Хиалурон в устните 8
Хиалурон в устните 9
Хиалурон в устните 10
Хиалурон в устните 11
Хиалурон в устните 12
Хиалурон в устните 13
Хиалурон в устните 14
Хиалурон в устните 15
Хиалурон в устните 16
Хиалурон в устните 17
Хиалурон в устните 18
Хиалурон в устните 19
Хиалурон в устните 20
Хиалурон в устните 21
Хиалурон в устните 22