НОС

Носът може да бъде една от най-привлекателните или най-смущаващите части от нашето лицето. Има хора, които цял живот изпитват комплекси и притеснение заради големината, формата, разположението или извивките на техния нос.
Един от най-популярните и радикални методи за справяне с тези проблеми е ринопластиката. Това е хирургичен метод, който е свързан с по-големи финансови разходи (които не всеки може да си позволи), дълго време за възтановяване и както всяка пластична хирургична интервенция, крие рискове от неудовлетворяващи резултати.
Благодарение на развитието на естетичната дерматология, вече всеки може да се оттърве от всички неудобства и комплекси, свързани с формата на своя нос.
Ние от Воуг клиник предлагаме оформяне и подобряване на формата на вашия нос, само с използване на най-безвредния и естествен начин, а именно чрез инжектиране на хиалуронови филъри в определени точки, което води до реконстроиране и промяна на формата на носа.
Предимства:
– Моментален ефект без време за възтановяване;
– Достъпна цена за всеки;
– Контролиран резултат;
– Безвредна нехирургична процедура;

Ринопластика 1 на супер цени Ринопластика – какво представлява

Какво представлява ринопластиката?

Ринопластиката или корекцията на носа е една от най-популярните и търсени хирургични процедури сред жените по цял свят. И това никак не е случайно. Носът е елемент от изключително значение не само за красивия и хармоничен вид на лицето, но и за цялостното излъчване на един човек. Разбира се, трябва да сте наясно, че пълната симетрия на лицето на практика не е възможна. И предназначението на ринопластиката и други подобни козметични процедури съвсем не е свързано с нея. Те по-скоро се правят с цел постигане на съответстващи си пропорции и черти на лицето. Специално ринопластиката е насочена към нормализиране размера на носа, неговата ширина и профил.

Възможна ли е ринопластика без операция?

По принцип повечето хора са свикнали да свързват ринопластиката и като цяло козметичните процедури за носа с операции и различни хирургически интервенции. С развитието на медицината и напредването на технологиите обаче методите за извършване на ринопластиката стават все по-лесни, безболезнени и носещи мигновен резултат за клиента. Без да му се налага да преминава през сложни и продължителни възстановителни процеси, чието неспазване може да съсипе добрите резултати от операцията. Как се извършва ринопластиката без операция? Всъщност при този вид ринопластика се използва добре познатата хиалуронова киселина, която се инжектира. Повече за същността на процеса ще научите в следващата точка от текста.

Ринопластика без операция – механизъм на извършване

Ринопластиката без операция спестява на клиента множество неудобства, болки и сложни възстановителни процеси. Разбира се, ринопластиката отново задължително трябва да се извършва в клинична обстановка и от добре подготвени специалисти. Обикновено процедурата на ринопластиката е с продължителност между половин и един час. Преди започването й, на клиента се прилага местна упойка. Следва инжектиране на самата хиалуронова киселина с оглед придобиването на желаната форма на носа. По време на извършването на този вид ринопластика клиентът не усеща неприятните болки, характерни за оперативния метод. Също така впоследствие не е длъжен да носи шини, превръзки и други подобни предпазни елементи. Напротив, след края на ринопластиката без операция той може да се върне към своето нормално ежедневие и обичайни задачи без никакви притеснения.

Ринопластика 2 на супер цени Ринопластика без операция – предимства

Какви са основните предимства на ринопластиката без операция?

Ринопластиката без операция носи редица предимства и удобства на клиентите. За някои от тях вече споменахме по-горе, но сега ще ги обобщим, извеждайки всяко едно поотделно. И така, нека да видим с какво точно се характеризира ринопластиката без операция:

– липса на болка – първото и може би най-важно преимущество, заради което ринопластиката без операция става все по-търсена и предпочитана напоследък. Тя не носи на клиента неприятните болки, които би изпитал при използване на оперативния метод. Единственото, което усеща по време на цялата процедура на ринопластиката, е съвсем леко убождане. Така че ако не сте почитатели на сложните и болезнени хирургически интервенции, този вид ринопластика е точно за вас.
– без анестезия – тъй като ринопластиката с инжектиране на хиалуронова киселина не включва болезнени преживявания за клиента, то не се налага и поставянето му в състояние на обща анестезия. При този вид ринопластика обикновено се използват анестетични гелове, които имат само частичен ефект върху човека.
– моментален резултат – за разлика от традиционната ринопластика, тук няма нужда да чакате няколко седмици, за да видите резултата от процедурата. В повечето случаи дори ефектът се вижда веднага след края на ринопластиката. Единствено понякога се появяват малки зачервявания, които обаче изчезват в рамките на 3-4 дни.
– няма рехабилитационен период – забравете за периодите след операция, в които ви се налага да носите превръзки, шини и други подобни предпазни елементи. Веднага след края на ринопластиката с инжектиране на хиалуронова киселина ще бъдете напълно готови да се завърнете към обичайното си ежедневие и начин на живот.
– спестяване на средства – и не на последно място, ринопластиката без операция е значително по-евтина от традиционната такава. Което означава, че за по-ниска цена ще получите една процедура, която е от най-високо качество, не включва болезнени интервенции и носи мигновени резултати. Какво повече от това можете да желаете?

За кои състояния може да се приложи ринопластиката без операция?

Добре е да знаете и точните проблеми, които ринопластиката без операция може да разреши. Ето най-популярните сред тях:

– падащо носле – това е състояние, при което върхът на носа е леко паднал надолу и придава малко по-особен вид на лицето. Възможно е подобен дефект да се коригира чрез ринопластика, включваща хиалуронови филъри. Как става процесът? Просто съответният филър се инжектира на определено място в основата на ноздрите, което спомага за повдигане върха на носа до нормалното му положение.
– гърбици – гърбиците са друг проблем, който ринопластиката без операция може да неутрализира. В този случай инжектирането се извършва много внимателно с оглед тънката кожа на носа. Резултатите от ринопластиката без операция обаче са наистина уникални и след нейното завършване със сигурност ще харесате новия вид на своя нос.
– различни изкривявания – по принцип изкривявания на носа се получават вследствие на определени травми. Като задължително трябва да отбележим, че тук вариантите са много и ефективността на процедурата на ринопластиката до голяма степен зависи от вида на конкретното изкривяване. При по-сериозни случаи е възможно ринопластиката с хиалуронови филъри да не доведе до пълната корекция на дефекта. Но така или иначе този вид ринопластика ще спомогне за смекчаване на изкривяването и постигане на по-естествена форма на носа.
– корекции на минали процедури – за съжаление в практиката се срещат и некачествено направени процедури, които водят по-скоро до негативен за лицето резултат и налагат извършване на поправки впоследствие. Това важи особено за процедурите, свързани с оперативна намеса, при които дори най-малката грешка струва доста скъпо на клиента. Ако и вие имате причинени дефекти вследствие на подобни интервенции, ринопластиката с хиалуронови филъри може да ви помогне за тяхното премахване.

Съвети за ринопластиката без операция

Накрая ще ви дадем и няколко полезни съвета за случаите, в които се подлагате на ринопластика без операция. Тези съвети са насочени най-общо в две основни направления. Първото от тях е да намерите наистина професионалисти, които да извършат процедурата по най-добрия и качествен начин. А другото направление е свързано с грижите за кожата след като ринопластиката приключи. Факт е, че при ринопластиката без операция няма нужда от рехабилитационен период, но все пак е полезно да изпълнявате някои лесни профилактични дейности. Ето накратко съветите, които имаме за вас:

– винаги избирайте лекарския кабинет – това, че става въпрос за ринопластика без операция, няма никакво значение. Винаги се доверявайте само и единствено на лекари – специалисти в тази област. Опитите за правене на ринопластика у дома или пък от недостатъчно квалифицирани лица могат да доведат до крайно негативни последствия.
– ходете на контролни прегледи – след извършване на ринопластиката е силно препоръчително да се направи контролен преглед. На него специалистът може да установи, че всичко се развива по правилния начин и при необходимост или забелязване на някакъв проблем, да ви даде съответните съвети.

Воуг клиник безспорно е мястото, където можете да откриете най-качественото извършване на ринопластика с инжектиране на хиалуронова киселина. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нашите квалифицирани и опитни специалисти. Те ще ви гарантират процедура, извършена по най-високите съвременни стандарти и носеща отлични резултати по отношение на носа, лицето и цялостния външен вид!

Какво представлява ринопластиката?
Възможна ли е ринопластика без операция?
Ринопластика без операция – механизъм на извършване
Какви са основните предимства на ринопластиката без операция?
За кои състояния може да се приложи ринопластиката без операция?
Съвети за ринопластиката без операция

Ринопластика 1
Ринопластика 2
Ринопластика 3
Ринопластика 4
Ринопластика 5
Ринопластика 6
Ринопластика 7
Ринопластика 8
Ринопластика 9
Ринопластика 10
Ринопластика 11
Ринопластика 12
Ринопластика 13
Ринопластика 14
Ринопластика 15
Ринопластика 16
Ринопластика 17
Ринопластика 18
Ринопластика 19
Ринопластика 20
Ринопластика 21