НАШИТЕ ФИЛЪРИ

ПОЛУЧИ ТОВА, КОЕТО ПЛАСТИЧНИТЕ ХИРУРЗИ ТИ ОБЕЩАВАТ, НО БЕЗ ОПЕРАЦИИ!

Хиалуроновите филъри действат на принципа на напомпана възглавничка, която уплътнява лицевата структура и всички тъкани ,които са изгубили еластичност и обем в процеса на стареене. В Vogue сме експерти в това да връщаме обратно изгубения обем и младост на вашата кожа толкова добре, че да възвърнем цялостната форма и естествените характеристики на лицето ви с

изключителна прецизност. И всичко това използвайки Хиалуронови филъри.

В нашата клиника работим със следните марки хиалуронови филъри:

Saypha Филъри от Croma-Pharma, комапания с над 40 години опит, позиционирана в Австрия и произвеждаща първокласно качество филъри. В Vogue ние ви предлагаме всичките три

вида филъри от Saypha: Saypha Filler, Saypha Volume и Saypha Rich. Техните цени са между: 350-400лв.

 


Филърите Revolax са безпорно един от лидерите на пазара и доверието на потребителите към тях е огромно. Това е така, тъй като те имат свойството да подобряват формите и контурите на лицето, без да променят естествения им вид и еластичност. Филърите Revolax  идват от Южна Корея, която е една от водещите държави в сферата на естетичната медицина. Тези филъри са едни от най-популярните продукти, които предлагаме. Цените варират от: 400-450лв.


Кралят на индустрията – Juvederm от Allergan Plc. Найпопулярните и използвани хиалуронови филъри. Лидер в света на естетиката и в потребителското доверие, с едни от най-добрите и дълготрайни резултати.Нашите цени за Juvederm са от 550-650лв.

STYLAGE®, на френският производител Laboratories Vivacy, позициониран в Париж, са висококачествени, иновативни , съвременни продукти на база на омрежена хиалуронова киселина. На нашите клиенти предоставяме възможността да се докоснат до филърите Stylage на цени между: 400-500лв.

 

Restylane е марка филър, който е заел своето стабилно място на пазара и е един от най-популярните филъри в САЩ. Произведени са в Швеция и имат своя собствена пантентована технология. Предлагаме филърите Restylane на цени между 450лв и 550лв.