НАШИТЕ ФИЛЪРИ

ПОЛУЧИ ТОВА, КОЕТО ПЛАСТИЧНИТЕ ХИРУРЗИ ТИ ОБЕЩАВАТ, НО БЕЗ ОПЕРАЦИИ!
Хиалуроновите филъри действат на принципа на напомпана възглавничка, която уплътнява лицевата структура и всички тъкани ,които са изгубили еластичност и обем в процеса на стареене. В Vogue сме експерти в това да връщаме обратно изгубения обем и младост на вашата кожа толкова добре, че да възвърнем цялостната форма и естествените характеристики на лицето ви с
изключителна прецизност. И всичко това използвайки Хиалуронови филъри.

В нашата клиника работим със следните марки хиалуронови филъри:

 

 

HYALURONICA®, на френският производител VITAL ESTHETIQU, позициониран в Париж, са висококачествени, иновативни , съвременни продукти на база на омрежена хиалуронова киселина. На нашите клиенти предоставяме възможността да се докоснат до филърите Hyaluronica на цени между: 349-399лв.

Princess Филъри от Croma-Pharma, комапания с над 40 години опит, позиционирана в Австралия и произвеждаща първокласно качество филъри. В Vogue ние ви предлагаме всичките три
вида филъри от Princess: Princess Filler, Princess Volume и Princess Rich. Техните цени са между: 399-499лв.

Филърите Teosyal са безпорно един от лидерите на пазара и доверието на потребителите към тях е огромно. Това е така, тъй като те имат свойството да подобряват формите и контурите на лицето, без да променят естествения им вид и еластичност. Идват от Женева – Швейцария и по-късно биват купени от компания базирана в Калифорния. Тези филъри са един от най-добрите продукти, които предлагаме. Цените варират от: 499-599лв.

Кралят на индустрията – Juvederm от Allergan Plc. Найпопулярните и използвани хиалуронови филъри. Лидер в света на естетиката и в потребителското доверие, с едни от най-добрите и дълготрайни резултати.Нашите цени за Juvederm са от 599лв.