БРЪЧКИ

Инжектирането на хиалуронови филъри заличава повърхностни и дълбоки бръчки в областта на челото в назолабиалната зона и околоочния контур.
Най-често третираните зони са: назо-лабиални гънки, гънки около устата, бръчки по челото и между веждите. През последните години дермалните импланти (хиалуронови филъри) се прилагат и за скулптуриране на лицето чрез възстановяване на загубени лицеви обеми.
Предимствата на тази процедура са:
Незабавни резултати– от момента на приключване на процедурата, вие излизате от нашата клиника с видим резултат според вашите индивидуални нужди и желания – попълнени бръчки и освежена визия.
Кратък възстановителен период – зачервяването, което остава след инжектирането на хиалуроновата киселина е съвсем краткотрайно и отминава за период до 2 часа дори и при хора с по-чувствителна кожа. Това означава, че непосредствено след самата процедура, можете да се завърнете пълноценно към ежедневните си дейности.
Процедура с малък риск от нежелани реакции – в състава на филърите влиза хиалуронова киселина, което ги прави абсолютно безопасни и неалергенни.
Продължителност на постигнатия ефект – продължителността на инжектиране на филъра зависи от вида, качеството и количеството на използвания продукт, както и от начина на живот на клиента. Тя варира от 4-6 месеца до повече от година.